LASCOV: V rodinnom dome našli mŕtve telá starších manželov

14.01.2011 Bardejov

Lascov 13. januára (TASR) – V rodinnom dome v obci Lascov, okres Bardejov, kde dnes polícia objavila telá starších manželov, stále prebieha zaisťovanie stôp a ďalšie procesné úkony.
Hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Prešove Jana Karnišová informovala, že starosta obce dnes na Obvodné oddelenie PZ v Raslaviciach nahlásil, že od 5. januára nevidel ani jedného z manželov, čo sa mu zdalo podozrivé. Keďže po príchode policajtov na miesto v dome nikto nereagoval, jeden z nich vošiel dnu oknom a v izbe našiel ležať už mŕtveho 77-ročného dôchodcu.
Karnišová dodala, že podľa predbežných zistení mal mŕtvy bodné rany na ruke a hlave. Navyše v izbe bol neporiadok a pootvárané zásuvky, čo nevylučuje, že mohlo dôjsť k nejakému zápasu.
Nakoľko muž žil v dome so svojou o dva roky staršou manželkou, policajti následne prehľadali aj ďalšie priestory. Ženu našli ležať mŕtvu v komore zadnej časti domu, pričom od pása dolu bola vyzlečená.
Procesné úkony na mieste budú podľa hovorkyne prebiehať ešte niekoľko hodín a následne vyšetrovateľ rozhodne o začatí trestného stíhania.
 

Vyberte región